ŞANLIURFA / SİVEREK - 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

Adres
ŞİRİNKUYU MAH. ŞİRİNKUYU 73 SK. 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İLK VE ORTA OKULU BLOK NO 3 SİVEREK / ŞANLIURFA
Vizyon
Geçmişini bilen geçmişinden gelen maddi ve manevi değerlerin şuurunda olan ve bunları yaşayan çağdaş, bilimsel, demokratik, insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal eğitim yapılmaktadır.
Okulumuz merkezi sistem ile ısınmaktadır.
Okulumuza merkezden 45´nolu otobüs ile ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
ŞİRİNKUYU MAHALLESİ, KÜME EVLERİ CADDESİ, KARACADAĞ ANADOLU LİSESİ YANI. SİVEREK/ŞANLIURFA
Okulumuz Siverek ilçe merkezindedir.